Uge 10

13-03-2023

Mandag

Her arbejdede jeg på min læringsplan for uge 10-11, og lavede en række blogopslag til portfolio. Vi havde også en PO-møde, hvor vi fik sat nogle ting på plads. Vi skal have et fysisk møde med den frie bibels bestyrelse her i slutningen af marts, så vi skulle komme frem til hvad der skulle laves indtil da.

Tirsdag

Her begyndte jeg på at undersøge og lære next.js (Læs mere i next.js opslaget). Jeg havde også et projekt ved siden af studiet, som havde deadline onsdag, så måtte også bruge tid på det.

Onsdag

Jeg havde procesvejledning, og bagefter mødtes Thor og jeg, og arbejdede på kommentarsystemet. Kommentarer bliver en væsentlig del af den frie bibel, så vi brugte noget tid på at gå igennem forskellige modeller, og hvordan det kunne se ud for brugeren.

Torsdag

Projektet skulle flyttes fra et basic React.js projekt, til et next.js projekt, så det brugte jeg en del af torsdagen på. Desuden begyndte jeg på React context, men flyttede egentlig fokusset, da det ikke var så relevant alligevel til projektet.

Fredag

Det var begrænset var meget jeg arbejdede i dag, men det gik mest på at få læseoplevelse til at virke på hjemmesiden. Så nu kan brugeren indstille på hvordan teksten skal præsenteres.