Uge 17

01-05-2023

Mandag

Jeg var kommet bagud med min læringsplan og blogopslag, så jeg brugte min tid på at opdatere min hjemmeside. Derefter stod den på PO-møde, hvor vi fik snakket om nogle problemer med vores proces. Derudover fik vi prioriteret features, så vi vidste hvad der var vigtigt. Jeg var også til samtale hos en virksomhed til praktik.

Tirsdag

Jeg var stadig lidt træt af loginsystemet, så jeg valgte at arbejde på noget andet, og så i baggrunden læse op på loginsystemer. Et af de store features til hjemmesiden, er det her kommentarspor hvor brugeren skal kunne skrive kommentarer til bibelteksterne. Så jeg valgte at arbejde med dette vindue.

Onsdag

Jeg fortsatte arbejdet på kommentarsporet. Hjemmesiden henter nu nogle sample kommentarer fra API'en, og indsætter dem i vinduet. Der er også kommet en 'like'-knap og andre små finpudsninger.

Torsdag

En smule arbejde på hjemmesiden, men også en hygge dag i gruppen.

Fredag

Før jeg kan begynde på loginsystemet, er jeg nødt til at få et overblik over hvordan det skal fungere med databasen. Jeg fik derfor lavet et udkast til et databaseskema, så jeg havde en idé om strukturen. Derudover fik jeg læst mere op på MySQL i Node.js samt Authentication/Authorization generelt.