Uge 20

22-05-2023

Mandag

I dag fortsatte jeg med database scriptet. Det lykkedes mig at få bog og kapitel tabellerne op, og samtidig hente dem ned med API'en så hjemmesiden bruger databasen, til kapitel og bog dropdown menu'erne. Næste step er at få teksterne ned fra databasen, men jeg finder konstant nye fejl i formateringsscriptet, så det må vente lidt.

Tirsdag

Jeg brugte hele dagen på at finde en god host til hjemmesiden. Jeg forsøgte først på den host jeg kender: simply.com, men selvom de egentlig tilbyder Node.js på deres hjemmesider, så må man ikke lave en server. Det er derfor ikke muligt at hoste en Next.js hjemmeside der. Jeg fandt i stedet A2 hosting, og fik en simpel Node.js hjemmeside op og køre. Problemet er bare, at A2 er begrænset til ældre versioner af Node, så jeg kunne ikke få hjemmesiden til at virke. Jeg fortsætter en anden dag.

Onsdag

Jeg brugte dagen på at færdiggøre database strukturen og uploade det sidste tekst, samt fodnoter og verstitler. Jeg synes selv strukturen giver rigtig god mening, og jeg tror også det bliver nemt at hente dataen ned igen.

Torsdag

Jeg kom til at arbejde med tekstmodenhed i stedet for API'en i dag, men nu er der kommet en ny dropdown menu, som giver tekstmodenheden og gør så brugeren ikke kan komme ind på kapitler som ikke er blevet oversat endnu.

Fredag

Den stod primært på PO-møde, men også en lille smule finpudsning. Ellers holdte jeg ferie, som jeg egentlig skulle have gjort i går. :)