Uge 21

29-05-2023

Mandag

I dag arbejdede jeg med blogopslag og læringsmål. Derudover har jeg fået API'en til at hente bibelteksten fra databasen fremfor tekstfilerne. Der er også blevet lavet lidt finpudsning af hjemmesiden og min portfolio. Jeg havde åbenbart også glemt at tilføje bidragsydere til databasen, så det blev gjort, og nu bliver "om os" siden opdateret dynamisk.

Tirsdag

En stor del af dagen blev brugt på at teste A2 hosting igen. Jeg fik en masse "Aborted" fejl fra npm, og kunne ikke få en ny node.js version installeret. Efter nogle forsøg, kunne jeg komme videre, men der ville altid komme THREAD PANIC, når jeg startede en Next.js app. Jeg har sendt en support ticket, og venter på svar. Indtil da har jeg arbejdet med kommentarsporet og css modules.

Onsdag

Jeg fik et svar på den ticket jeg havde sendt, men det var desværre ikke til så meget hjælp. Jeg legede lidt rundt, og det lykkedes mig at finde en løsning. Serveren er ikke stærk nok til at hoste et in-dev build af Next.js appen, så jeg skulle bare lave et optimized production build, og så virkede det!

Torsdag

Dagen blev primært brugt på at finpudse portfolio inden aflevering, samt planlægge videoen som skal afleveres inden eksamen. Jeg fik også skrevet nogle blogopslag.

Fredag

Arbejdede på video til eksamen, samt lavede nogle små bugfixes på produktet.