Uge 6

13-02-2023

Mandag

Her var vores første scrum planning møde som gruppe med vores PO. Her fik vi defineret og prioriteret nogle krav til projektet, og især de krav som der skulle arbejdes på i løbet af sprintet. Jeg begyndte også på at definere læringsmål og plan.

Tirsdag

Nu når vi vidste noget om hvad projektet indebar, begyndte vi med at lave en simpel objekt- og domænemodel til systemet. På den måde kunne vi få et overblik over hvordan alt hang sammen. Derudover lavede vi et lidt mere formel kravsspecifikation med Moscow og FURPS modellen. Jeg havde også problemer med min portfolio, så det kiggede jeg også på.

Onsdag

Her havde jeg mit første procesvejledningsmøde, og jeg fandt ud af, at jeg havde delvist lavet min læringsplan og mål forkert. Det viste sig, at man skulle lave et sæt af mål og planer til hvert sprint, og at disse skulle lede frem til nogle mål for hele læringsforløbet. Derfor finjusterede jeg mine mål og min plan, og lavede en tidsplan for sprintet, så jeg havde et overblik over hvad jeg skulle nå.

Torsdag

Endelig havde jeg tid til at begynde på et emne, og jeg startede med Node.js. Her fulgte jeg den tutorial serie som angivet i litteraturlisten fra episode 1-6. Det gav mig et godt første indtryk på emnet, og jeg glæder mig til at fortsætte.

Fredag

Jeg fortsatte med min node.js tutorial og lærte lidt om modules. Jeg kom også frem til at bloggen på min hjemmeside var alt for bøvlet at arbejde med, så jeg lavede om på systemet, så jeg kunne tilføje billeder og lave custom HTML i opslaget.