Uge 8

24-02-2023

Mandag

Her arbejdede jeg på min læringsplan og læringsmål, lavede blogopslag, og så nogle få tutorials. Der var ikke meget motivation, da jeg følte min plan nogen gange holder mig tilbage fra det jeg har lyst til at arbejde på. Jeg vil derfor give mig selv mere frihed i fremtiden.

Tirsdag

Så videre på tutorials og arbejdede med vores API. Man kan nu angive bog og kapitel, og så sender API'en den tilhørende tekst til brugeren. Nu skal det bare implementeres i frontend.

Onsdag

Jeg så nogle få tutorials, men ellers var jeg plaget af hovedpine. Jeg kom frem til at det var stress relateret, så tænkte det var bedst at koble helt af.

Torsdag

Vi mødtes fysisk, så vi kunne arbejde på wireframes fælles. Det var en værdifuld øvelse, da vi så kunne sparre om idéer, og komme nærmere på et fælles design til både apps og hjemmeside.

Fredag

Her gav jeg mig selv helt frie hænder, til at lave lige præcis det jeg har lyst til. Jeg gik derfor i gang med at øve mig på React Hooks. Det var et frygtelig bøvl, men følte at det sagde 'klik' til sidst.